header1.png

Heren

Haarlijn-Moments-2012-Bob-stylingvariantHerenkapper Nicoline Coiffures in Zeist: voor een kapsel dat uw uitstraling versterkt

Bij herenkapper Nicoline Coiffures in Zeist bent u verzekerd van een kapsel dat uw uitstraling versterkt. Of u nou kiest voor een traditionele stijl of voor de nieuwste trend, onze herenkappers / -kapsters vertalen uw wensen zo dat uw kapsel perfect past bij uw uitstraling. De kappers / kapsters van Nicoline Coiffures in Zeist zijn uitstekend opgeleid en wordt twee keer per jaar intensief bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de nieuwste haartrends voor heren. Zo komt u altijd uitstekend voor de dag!

Herenkapper Nicoline Coiffures in Zeist presenteert de haartrend voor heren

Herenkapper Nicoline Coiffures presenteert de haartrend van 2015: de kuif. Geïnspireerd door Elvis, maar wel aangepast aan de stijl van 21e eeuw. Cleaner, natuurlijker (dus zonder vettige pommade) en met meer volume. De kappers / kapsters van Nicoline Coiffures vertalen deze haartrend vanzelfsprekend naar de stijl die het beste bij u past. Gedistingeerd of artistiek. Strak of casual. Dus heren, kom snel naar herenkapper Nicoline Coiffures in Zeist!

imagesCA7HF3TS

Bel voor een afspraak: 030 – 691 58 44. Of stuur een mail.

Nieuwe winter collectie

Nieuwe winter collectie

Voel je helemaal goed in de winter

Voel je helemaal goed in de winter

Hippe winter trends

Hippe winter trends