header1.png

La Biosthétique

Experts op het gebied van haar- en huidverzorging

Nicoline Coiffures in Zeist maakt deel uit van het zeer exclusieve netwerk van La Biosthéthique-salons. De La Biosthétique-kapper is een expert op het gebied van haar- en huidverzorging op het allerhoogste niveau. La Biosthéthique werkt met een uniek opleidings- en bijscholingsconcept met eigen opleidingscentra in onder meer Parijs, Verona, Madrid, Wenen, München, Hamburg en Berlijn. Daar worden de La Biosthétique-kappers meerdere keren per jaar gevoed met de noodzakelijke knowhow en ontdekken ze de nieuwste trends.

Zuiver natuurlijke basis

La Biosthétique Paris is in de jaren ’50 opgericht door Marcel Contier, van huis uit biochemicus. Hij legde zich toe op het ontwikkelen van cosmeticaproducten op zuiver natuurlijke basis, gericht op maximale verdraagbaarheid. Ook ontwikkelde hij het ‘total beauty-concept’. Niet alleen een knipbeurt, maar een complete schoonheidsbehandeling. Het hoofdkwartier van La Biosthétique bevindt zich in hartje Parijs, aan de voet van de Arc de Triomphe, slechts enkele meters verwijderd van de Champs-Élysees, met uitzicht op de Eiffeltoren.

Producten

Bij Nicoline Coiffures vindt u een ruim assortiment La Biosthétique-producten voor huid en haar. Van haar- en hoofdhuidverzorging tot make-up en lichaamsverzorging. Onze medewerkers kunnen u precies vertellen welke producten het beste passen bij uw type huid en haar.nn

Bel voor een afspraak: 030 – 691 58 44. Of stuur een mail.

 

Nieuwe winter collectie

Nieuwe winter collectie

Voel je helemaal goed in de winter

Voel je helemaal goed in de winter

Hippe winter trends

Hippe winter trends