header1.png

Team

BoBo

Mijn naam is Bo, ik ben 23 jaar oud en ik kom uit Houten. Ik ben in juli 2009 komen werken bij kapsalon Nicoline Coiffures. Bijna acht jaar later werk ik hier nog steeds met veel plezier. Ik ben in juli 2016 trotse moeder geworden van mijn zoontje Dani.

Toen ik hier kwam werken, kwam ik net van de middelbare school af. De kappersopleiding heb ik afgerond en ik werk vier dagen per week. Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Nicoline coiffures is een fijne kapsalon om te werken, ik heb hier veel geleerd en ik leer er nog elke dag bij.

We zijn een gezellige team en dat merk je ook aan de sfeer! Ik heb het hier naar mijn zin, met een goed gevoel naar je werk gaan is toch wel erg belangrijk!

Veel liefs en tot bij ons in de salon!

Bo

KittyKitty

Ik ben Kitty en de vrouw van Sander en werk nu 25 jaar in onze kapsalon. Ik ben heel blij met de schoonheids salon om zo de klanten nog meer service te kunnen aanbieden . Ook de boetiek is een mooie toevoeging en hoop daar veel vrouwen te kunnen helpen om het gehele plaatje compleet te maken . Graag tot ziens. Kitty Bekooy

SanderSander

Hallo ik ben Sander Bekooy. Eigenaar van Nicoline Coiffures. Ik ben 49 jaar oud. En heb 21 jaar geleden de zaak van mijn ouders overgenomen. Mijn hobby’s zijn karten en paardrijden. Mijn team en ik staan graag voor u klaar en hopen u te verwelkomen in onze vernieuwde zaak.

Marloes

Hallo ik ben Marloes Rowaan-Zonneveld 31 jaar.

Sinds 1 juni ben weer werkzaam bij de geweldige kapsalon Nicoline Coiffures.

13 jaar geleden ben ik komen werken bij Nicoline Coiffures en mijn opleiding heb ik hier afgerond. En altijd met veel plezier gewerkt. Ik ben er even tussen uit geweest omdat ik voor mijzelf was begonnen, maar ik mis de salon en collega’s. Nicoline Coiffures is een gezellige fijne salon, de warmte en het persoonlijke contact is voor mij heel belangrijk.

 

EliseElise

Mijn naam is Elise Nieuwpoort, eigenaresse van Elise Nailcare, gevestigd in Nicoline Coiffures.
In 2007 heb ik mijn opleidingen afgerond en mijn diploma’s bij OPI behaald. In de jaren die daarop volgden doorgegroeid tot opleidster van OPI, om uiteindelijk in 2011 de deuren van Elise Nailcare te openen. Inmiddels is het 2017 en is Elise Nailcare een goedlopende, drukke nagelstudio geworden. De samenwerking met de kapsalon is erg fijn. Het gemak om uw nagels te laten doen terwijl uw haren bijvoorbeeld worden gekleurd scheelt veel tijd, en voor ons geen enkel probleem. Ik ben aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag. Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd even langskomen, uw handen zijn tenslotte uw visitekaartje!

Graag tot ziens in onze gezellige salon,

Elise

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.elisenailcare.nl

Patricia

Patricia

Ik ben Patricia. Sinds mei 2014 werkzaam bij Nicoline coiffures. Na 15 jaar in een andere salon gewerkt te hebben, heb ik hier mijn draai helemaal gevonden. We werken met een leuk, professioneel team en zijn allemaal op elkaar ingespeeld. Ik vind het heerlijk om mensen met een goed gevoel weer de deur uit te laten gaan, voorzien van een nieuwe coupe of kleur. Of iemand het perfecte kapsel te geven op hun huwelijksdag dat blijft ook Iets bijzonders. Mijn werkdagen zijn dinsdag, vrijdag en zaterdag. Ik hoop u gauw een keer op de stoel te mogen ontvangen bij de leukste salon van Zeist!

 

Jolanda

Ik ben Jolanda van de Velde-Verkade, 53 jaar en woonachtig in Vinkeveen.

Sinds augustus 2014 een vast gezicht bij Nicoline Coiffures. In de 22 jaar dat ik actief ben in het kappersvak heb ik al veel leuke dingen meegemaakt. Nog steeds ben ik erg blij en dankbaar dat ik in zo’n professionele omgeving mijn vak mag uitoefenen. Mijn werk is zo leuk omdat het enorm afwisselend is. Net zoals de klanten .. van studenten tot zakenvrouw en trotse oma’s. Daarnaast werk ik met veel plezier op de donderdag, vrijdag en zaterdag.

Ons team

IMG-20170327-WA0005

Nieuwe winter collectie

Nieuwe winter collectie

Voel je helemaal goed in de winter

Voel je helemaal goed in de winter

Hippe winter trends

Hippe winter trends