Dameskapper Nicoline Coiffures in Zeist laat bruiden stralen

Op zoek naar een schitterende bruidkapsel? U wilt dat alles perfect is op uw bruiloft. Dameskapper en beautysalon Nicoline Coiffures in Zeist laat bruiden stralen. Met het mooiste bruidskapsel en de perfecte bruidsmake-up. Onze kappers / kapsters creëren een bruidskapsel dat precies aansluit bij uw wensen, uw uitstraling én uw bruidsjurk. Stijlvol of glamourous, klassiek of trendy. Bij dameskapper Nicoline Coiffures in Zeist besteden we speciale aandacht aan de houdbaarheid van uw bruidskapsel, zodat u er de hele dag (en avond!) prachtig uitziet. U kunt vanzelfsprekend ook terecht in onze schoonheidssalon, waar wij zorgen voor de perfecte bruidsmanicure en make-up.

Altijd op de hoogte van de laatste trends voor bruiden

De kappers / kapsters van dameskapper Nicoline Coiffures in Zeist zijn uitstekend opgeleid en worden twee keer per jaar intensief bijgeschoold in Italie. Onze kappers / kapsters zijn zijn dus altijd op de hoogte van de laatste trends voor bruiden, en van de nieuwste technieken.

Maar eerst… een bruidsproefkapsel

Om er zeker van te zijn dat wij u perfect voor de dag laten komen op uw bruiloft, maken we een proefkapsel. Dat doen we doorgaans twee maanden voor de grote dag. Zo kunt u optimaal gebruik maken van onze kennis en creativiteit.

Kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel voor een afspraak: 030 – 691 58 44. Of stuur een mail.

haaropsteken