Bij dameskapper Nicoline Coiffures in Zeist bent u het uitgangspunt. Uw gezicht, uw uitstraling. Onze dameskappers / – kapsters zorgen er dus voor dat uw kapsel altijd geënt is op uw persoon. Binnen die kaders is alles mogelijk. U zult verrast zijn door de creativiteit van onze dameskappers / -kapsters. Die creativiteit wordt twee keer per jaar gevoed tijdens intensieve cursussen, doorgaans in Italie. Dat de persoonlijke aanpak van dameskapper Nicoline Coiffures aanspreekt, bewijst onze trouwe klantenkring die een veel groter gebied bestrijkt dan Zeist en omgeving.

Honeyview_20180216_130452

Dameskapper Nicoline Coiffures presenteert: de trend van deze winter

Dameskapper Nicoline Coiffures in Zeist presenteert dé trend van deze winter: hair in motion. Soepel dansende lokken die extra veerkrachtig worden dankzij levendige kleuren en geraffineerde snits. Een winters kapsel voor jong en oud! Natuurlijk vertalen de dameskappers/ -kapsters van Nicoline Coiffures deze trend zo dat ze precies past bij uw uitstraling en persoonlijke kenmerken. Kom dus snel naar dameskapper Nicoline Coiffures in Zeist!

Pixie of jongensachtig kort kapsel voor deze winter

Veel lang haar maar ook opvallend veel korte kapsels te zien op de catwalk. Pixie kapsels of korte jongensachtige kapsels werden voor het eerst populair door Audrey Hepburn in de film Roman Holiday in 1953. De kapsels hieronder hebben daar veel van weg.

Warmere haarkleuren komen terug

Een andere trend die er qua kleur heel goed bij past zijn warme kleuren. De afgelopen jaren zijn wij als kappers heel erg bezig geweest om onze klanten te vertellen hoe belangrijk een toner is als je je haar laat highlighten, Nu is het meer de trend om een warme haar kleuring te maken met schakering en om juist een beetje dat warme blond weer te gaan adopteren. Zelfs een beetje koperblond.

Honeyview_20180216_130910

Bel voor een afspraak: 030 – 691 58 44. Of stuur een mail.

Nicoline Coiffures: een begrip in Zeist en omgeving

Als team zijn wij betrokken, klantgericht en gedreven.

Graag maken wij een afspraak met u